Miktar: 1 kg / 25 kg
Bisküvi Pişirim Sıcaklığı: 1000°C ± 10°C
Sırlı Pişirim Sıcaklığı: 1180°C - 1200°C
- Ürünlerin şekillendirilmesinden sonra uygun ortamda ve yavaş bir şekilde kurutma yapılmalıdır.
- Hava akımının her noktada eşit olduğu bir kurutma odası tercih edilmelidir.
- Ürünler nemden ve rüzgardan korunarak saklanmalıdır.
- Fırında pişirim işlemi öncesinde ürünlerin yeterli şekilde kuruduğundan emin olunmalı, ardından pişirim sıcaklığına ulaşılmalıdır.
- 350°C’ye kadar kontrollü bir kurutma uygulanmalı ve 1000°C ± 10°C’de bisküvi pişirimi gerçekleştirilmelidir.
- Fırın kapağı yüksek sıcaklıklarda açılmamalı ve yeterli soğuma sağlandıktan sonra işlem tamamlanmalıdır.