Miktar: 25 kg
Bisküvi Pişirim Sıcaklığı: 1000°C ± 10°C
Sırlı Pişirim Sıcaklığı: 1180°C - 1200°C
Renk: Beyaz
Hazırlanışı (25 kg için):
- Granülü karıştıracağınız kaba yaklaşık 9-10 kg su ekleyin. Su seviyesi, karıştırıcının pervane seviyesinin üstünde olmalıdır. Karıştırıcıyı çalıştırın.
- Suya yavaş yavaş granül ekleyin. Çamur karışım sırasında yavaşça koyulaşacaktır.
- Hazırlanan çamurun yoğunluğu 1680-1690 g/lt arasında olmalıdır.
- Akışkanlık 38-48 saniye arasında olmalıdır. Eğer akışkanlık yeterli değilse su ilave edin. Litre ağırlığı uygunsa, cam suyu (25 kg için maksimum 50 gr) eklenebilir.
- Elde edilen çamur, süzülerek kullanıma hazır hale getirilir.