Miktar: 1 kg / 25 kg
Bisküvi Pişirim Sıcaklığı: 1070°C ± 10°C
Litre Ağırlığı: 1680-1720 g/lt
Renk: Beyaz
Hazırlanışı (25 kg için):
- Granülün karıştırılacağı kaba yaklaşık 14 kg su koyarak başlayın. Su seviyesi, karıştırıcının pervane seviyesinin üstünde olmalıdır. Karıştırıcıyı çalıştırın.
- Suya yavaş yavaş granül ekleyin. Karışım kıvam alana kadar çamur yavaşça koyulaşır.
- Hazırlanan çamurun yoğunluğu 1680-1690 g/lt arasında olmalıdır.
- Akışkanlık 38-48 saniye arasında olmalıdır. Eğer akışkanlık yeterli değilse su ilave edin. Litre ağırlığı uygunsa, cam suyu eklemesi yapılabilir (25 kg için maksimum 50 gr).
- Elde edilen çamur süzülerek kullanıma hazır hale getirilir.