x

Çini Borlu Sır

180,00 TL
Listeye Ekle Fiyat Alarmı
Uygulama Sıcaklığı: 910°C ± 10°C
Bone: 36-37 bome
Litre Ağırlığı: 1350 gr/lt

Sırlama Talimatları:

Hazırlık:
Kuru sır, %0.6 oranında CMC ile homojen bir şekilde karıştırılır.
Karışım suyun içinde açılır ve sır 200 mikron elekten geçirilir.
Sırlama İşlemi:
Tek kat ve ince sırlama yöntemi önerilir.
Daldırma yöntemi kullanılacaksa, bome değeri düşürülebilir.
Kurutma ve Pişirme:
Sırlama tamamlandıktan sonra ürün, 24 saat boyunca oda sıcaklığında kurutulmalıdır.
350°C'ye kadar belirli aralıklarla ön kurutma yapılmalı, ardından pişme sıcaklığına çıkarılmalıdır.
Not: Hazırlanan sır, 2 gün içerisinde kullanılmalıdır.
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.