Uygulama Sıcaklığı: 910°C ± 10°C Bone: 36-37 bome Litre Ağırlığı: 1350 gr/lt Sırlama Talimatları: Hazırlık: Kuru sır, %0.6 oranında CMC ile homojen bir şekilde karıştırılır. Karışım suyun içinde açılır ve sır 200 mikron elekten geçirilir. Sırlama İşlemi: Tek kat ve ince sırlama yöntemi önerilir. Daldırma yöntemi kullanılacaksa, bome değeri düşürülebilir. Kurutma ve Pişirme: Sırlama tamamlandıktan sonra ürün, 24 saat boyunca oda sıcaklığında kurutulmalıdır. 350°C'ye kadar belirli aralıklarla ön kurutma yapılmalı, ardından pişme sıcaklığına çıkarılmalıdır. Not: Hazırlanan sır, 2 gün içerisinde kullanılmalıdır. |